ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Σύμβουλος του σουλτάνου: Βγάλαμε τις σημαίες από τις βραχονησίδες

Σύμβουλος του σουλτάνου: Βγάλαμε τις σημαίες από τις βραχονησίδες – Πόλεμος με την Ελλάδα θα ήταν σαν να χτυπάμε μωρό σε κούνια!


Ο κυριότερος εκφραστής της προκλητικής ρητορικής της Άγκυρας, απέναντι στην Ελλάδα, Γιγίτ Μπουλούτ, «χτύπησε» και πάλι, δηλώνοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μπήκαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα και κατέβασαν όλες τις σημαίες που τοποθετήθηκαν από τους 3 νεαρούς σε 5 βραχονησίδες.

Ο σύμβουλος του Ερντογάν ισχυρίστηκε δε ότι υπάρχει και σχετικό βίντεο, στο οποίο έχει καταγραφεί η μυστική επιχείρηση των Τούρκων και μάλιστα το βίντεο αυτό έχει σταλεί και στις ελληνικές Αρχές.

Και οι προκλήσεις του Μπουλούτ δε σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια υποστήριξε, όπως αναφέρει το ant1news, ότι ένας πόλεμος ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα θα ήταν ντροπιαστικός για τη χώρα του.

Θα ήταν, λέει σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς την ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας.

ΠΗΓΗ: REAL

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"