ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Βloomberg: Δεν έχουν υλοποιηθεί τα 2/3 των προαπαιτούμενων, παραδέχεται η Αθήνα

Βloomberg: Δεν έχουν υλοποιηθεί τα 2/3 των προαπαιτούμενων, παραδέχεται η Αθήνα


Περίπου τα δύο τρίτα των προαπαιτούμενων δράσεων για τη δεύτερη αξιολόγηση δεν έχουν υλοποιηθεί από την Ελλάδα, παραδέχεται σε επιστολή που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα προς τους θεσμούς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.
Οπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, επικαλούμενο πηγή κοντά στη διαπραγμάτευση, παρότι το σημείωμα περιείχε σειρά δεσμεύσεων για την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων, οι πιστωτές εκτίμησαν ότι οι προτάσεις δεν ήταν επαρκείς.
Νωρίτερα, τη θέση ότι οποιαδήποτε δόση προς την Ελλάδα θα μπορέσει να εκταμιευθεί μόνο αφού το ΔΝΤ λάβει την απόφασή του για συμμετοχή η όχι στο τρίτο πρόγραμμα, εξέφρασε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, σημειώνοντας πως το Ταμείο δεν χρειάζεται να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση του προγράμματος, αλλά είναι αναγκαία η συμμετοχή του σε επίπεδο πραγματογνωμοσύνης και παροχής συμβουλών.

ΠΗΓΗ: REAL.GR

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  Ξεφτιλα αν ισχυει αυτο. Συμπεριφερεστε απατεωνιστικα. Οδηγειτε την χωρα στα βραχια.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"