ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Την ηγεσία του ΕΛΚ ενημερώνει η ΝΔ για τη στάση της Τουρκίας

Επαφές Κουμουτσάκου

Την ηγεσία του ΕΛΚ ενημερώνει η ΝΔ για τη στάση της Τουρκίας

Την ηγεσία του ΕΛΚ ενημερώνει η ΝΔ για τη στάση της Τουρκίας
Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Με τον πρόεδρο του ΕΛΚ Γιόζεφ Ντάουλ και τον επικεφαλής της ΚΟ στην Ευρωβουλή Μάνφρεντ Βέμπερ συναντήθηκε ο αρμόδιος τομεράρχης της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο με αιχμή τις τουρκικές προκλήσεις.

«Ενημέρωσα την ηγεσία του ΕΛΚ για τις εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με έμφαση στην επιθετική και αναθεωρητική ρητορική του Ερντογάν, καθώς και για τις προοπτικές επίλυσης του Κυπριακού.

» Σημαντικό μέρος της συζήτησής μας εστιάστηκε στην πορεία της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης, στην ανάγκη τήρησης της Συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας από την Άγκυρα, καθώς και στην ανάγκη ουσιαστικότερης συμβολής της Ευρώπης στην επίλυση του προβλήματος» ανέφερε.

Ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε και στο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στην Ευρώπη, αλλά και τη διαφαινόμενη ενίσχυση των φωνών του λαϊκισμού.

«Κοινή είναι η ανησυχία και ο έντονος προβληματισμός για την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, όσον αφορά στη Δημοκρατία και την απομάκρυνσή της από τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, καθώς και για τα μηνύματα αμφισβήτησης του ισχύοντος καθεστώτος στην Ανατολική Μεσόγειο που εκπέμπει επανειλημμένα τον τελευταίο καιρό η Τουρκική ηγεσία» κατέληξε.

Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"