ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Σόιμπλε: Αργεί η αξιολόγηση… Ο Τσακαλώτος και οι ελέφαντες!

Σόιμπλε: Αργεί η αξιολόγηση… Ο Τσακαλώτος και οι ελέφαντες!


Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, μιλώντας μετά από το ECOFIN, αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, δηλώνοντας ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του προγράμματος, σύμφωνα με το Reuters.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συμφώνησαν στο Eurogroup σε κάποια ελάφρυνση χρέους για την Ελλάδα, αλλά διχάστηκαν σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνει η Αθήνα για να πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους. Ετσι, είναι ασαφές αν το ΔΝΤ θα μπει στο πρόγραμμα, υπενθυμίζει το δημοσίευμα.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξέφρασε την ανησυχία του για την Ιταλία, μετά από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Δήλωσε ότι ανησυχεί πως η Ιταλία μπορεί να αντιμετωπίζει μία περίοδο αβεβαιότητας. Παρόλα αυτά, πρόσθεσε, είναι σίγουρος ότι εκείνοι που επιβλέπουν τις ιταλικές τράπεζες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Ο Τσακαλώτος και οι… ελέφαντες

Mιλώντας μετά τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών που διεξήχθη στις Βρυξέλλες ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε επίσης την απόγνωση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

«Ο Τσακαλώτος μού είπε πως αισθάνεται ότι έχει κολλήσει μεταξύ δύο ελεφάντων. Μάλλον βλέπει το ΔΝΤ σαν ελέφαντα, δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος», δήλωσε δε χαριτολογώντας ο γερμανός υπουργός.

ΠΗΓΗ: REAL

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"