ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Παγώνουν “σιωπηρά” οι κατασχέσεις για χρέη ως 20.000 ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία

Παγώνουν “σιωπηρά” οι κατασχέσεις για χρέη ως 20.000 ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία


Όπως γράφει σήμερα η «Ελευθεροτυπία», ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, αλλά και ο γεν. γραμματέας Κοινωνικών Aσφαλίσεων Π. Κοκκόρης, έδωσαν προφορική εντολή στους διοικητές των Tαμείων να μην προχωρούν σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης για οφειλές έως 20.000 ευρώ. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι έχουν σταλεί χιλιάδες ειδοποιητήρια προς οφειλέτες.
Tο μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στο Tαμείο των αυτοαπασχολούμενων (OAEE), του οποίου τα έσοδα μειώθηκαν κατά 46% τον φετινό Aύγουστο.
Εγκαταλείπουν τη ρύθμιση
Την ώρα που αποστέλλονται μαζικά ειδοποιητήρια κατασχέσεων, εγκαταλείπουν τη ρύθμιση ακόμη κι αυτοί που είχαν ενταχθεί είτε στη Νέα Αρχή είτε στην Πάγια, αναφέρει το Euro2day.gr.
Τον Αύγουστο βγήκαν από τη ρύθμιση 829 οφειλέτες με χρέη 171,8 εκατ. ευρώ. Από τον Ιούνιο δε που ξεκίνησαν οι πληροφορίες για νέα, βελτιωμένη ρύθμιση με 100 δόσεις και χαμηλό επιτόκιο, έως και τον Αύγουστο, 2.352 οφειλέτες έπαψαν να πληρώνουν τις δόσεις τους, με αποτέλεσμα χρέη ύψους 303,8 εκατ. ευρώ να βρεθούν ξαφνικά εκτός ρύθμισης.

ΠΗΓΗ: 4news.gr

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;

Μα επιτελους πια τοσο πολυ σας ελεγχουν οι δανειστες που αφησατε τον Τσιπρα μονο του να αναδεικνυει την αναγκαιοτητα κουρεματος του συνολικου δημοσιου χρεους και αυτου προς τον επισημο τομεα OSI ; Γνωριζετε οτι οδηγειτε την χωρα και την παραταξη με αυτην την αδιεξοδη εμμονη σας σε ατελεσφορες οικονομικες συνταγες σε νεες περιπετειες; Καταλαβαινετε που οδηγειτε την κατασταση ή εχετε αγνοια πληρη και μαυρα μεσανυχτα;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"