ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Οποιος έμπλεξε με τον ΓΑΠ κάηκε. Τελευταίο θύμα του ο Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ. Τα πονηρά παιχνίδια και οι κολοτούμπες πληρώνονται.

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ



Για όλους τους ηττημένους των εκλογών βλέπω ότι σαν βολική  δικαιολογία  φταίνε τα οργανωτικά προβλήματα πράγμα που είναι λάθος.  Πιστεύω ή ότι είναι φοβερά άσχετοι με την πολιτική ή δεν θέλουν να παραδεχτούν τα λάθη τους. Για μια ήττα φταίει κυρίως η ουσία της ακολουθούμενης πολιτικής, που πρέπει να αλλάξει γιατί απέτυχε και η κακή προσωπική συμπεριφορά. Δευτερευόντως ευθύνονται τα οργανωτικά προβλήματα για όσους θέλουν να βλέπουν την αλήθεια κατάματα χωρίς εγωκεντρισμούς και άρνηση της πραγματικότητας. Το σχόλιο είναι γενικό δεν αφορά σε συγκεκριμένους σχηματισμούς.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΗΣ

Ακόμη και η ΝΔ στην απόλυτη κυριαρχία της τον Ιουνιο του 2004 στις ευρωεκλογες τοτε δεν πήρε το συνολο του ποσοστού της το 45,4% δηλαδη που είχε πάρει στις εθνικές εκλογές του Μαρτίου. Μην χρησιμοποιείτε λοιπόν αυτο το επιχείρημα για το ότι ο Σύριζα πήρε λιγότερο απο το ποσοστό των εθνικών εκλογών του 2012. Δεν ερμηνεύετε έτσι σωστά το μήνυμα...Φιλική συμβουλή στην κεντροδεξιά.

ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ

Καλά βάλτε και άλλο ΠΑΣΟΚ στηκ κυβέρνηση αγκαλιαστείτε και άλλο με τον υπερφιάλο αντιπρόεδρο και η καταρρευση σας δεν θα έχει προηγούμενο γιατι η βάση δεν θα ανεχτεί άλλο τα κόλπα της καρέκλας...Μετανοείτε στην Συγγρού. Ερχεται σε λίγους μήνες η ώρα της τελικής σας κρίσης.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Νομίζετε ότι το Πασοκ έχει ιερό και όσιο προκειμένου να πίασει καρέκλα εξουσίας; Αν βγει ο Συριζα πρώτος στις εθνικές εκλογές θα μπει σε κυβέρνηση μαζί του και μαζί με το ευνοούμενο Ποτάμι των διαπλεκόμενων καναλιών να παραστήσει το αντιμνημονιακό αυτή την φορά κόμμα. Ξυπνάτε επιτέλους.

ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ



Όταν ακούω διάφορους αριστερούς που εκπροσωπούν ότι ποιο αντιδραστικό και οπισθοδρομικό στην χωρα να αυτοπροσδιορίζονται αυτάρεσκα ώς προοδευτικοί και να μιλούν για εκσυγχρονισμό ανακατεύομαι τουλάχιστον..Xάνουν το νόημα τους οι λέξεις.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"